Dobrodošli v najnovejši izdaji revije našega glasila, Vetrnica. V uredništvu se trudimo, da bi bil to vaš vir najnovejših dogajanj in spoznanj s področja meteorologije in podnebnih znanosti v Sloveniji, pa tudi vir informacij o dogajanju v društvu. Navdušeni smo, da vam tudi tokrat lahko ponudimo veliko zanimivih prispevkov naših društvenih kolegov in strokovnjakov.


Uvodnik (3,0 Mb)
V spomin
(0,1 Mb)
Zanimivosti (4,3 Mb)
Pod drobnogledom
(5,1 Mb)
Iz življenja društva
(4,2 Mb)
  Študentski kotiček
 (4,0 Mb)
  Razprave  (10,0 Mb)

 
Najlepša hvala vsem, ki ste prispevali svoj trud, prav tako vsi najlepše vabljeni k sodelovanju pri naslednjih številkah.

Za naslednjo številko glasila že zbiramo prispevke. Pričakujemo idejo za vodilno temo. Prisrčno vabljeni k sodelovanju. Pošljite prispevke, ki jih lahko pripravite iz svojega poklicnega delovanja, strokovnega dela in izsledkov svojih raziskovanj, saj boste s tem prispevali, da vaš trud ne bo pozabljen. Za popestritev strokovnih vsebin so dobrodošli tudi prispevki za rubriko Zanimivosti, kjer lahko rešimo pozabe kakšne posebne dogodke, vremenske ali pa povezane z delom meteorologov. Velja omeniti, da so prispevki pod rubriko Pod drobnogledom vnešeni v Cobbis kor strokovni članki, pod rubriko Razprave pa kot znanstveni. Avtorji naj upoštevajo Navodila za pripravo prispevkov.

Uredniški odbor Vetrnice  Petnajsta
številka za tiskanje doma
(pdf - 30.2 Mb)